Česko-slovenská cena za priemysel 4.0 je tu!

Zväz priemyslu a dopravy ČR udeľuje Cenu za Priemysel 4.0 už piatykrát, a tentokrát sme sa k tejto iniciatíve pripojili aj my v Slovenskej aliancii pre inovatívnu ekonomiku - SAPIE. Pod hlavičkou Ligy za digitálny rast spoluorganizujeme prvý česko-slovenský ročník súťaže, prvýkrát budete tak mať možnosť porovnať sa nielen medzi slovenskými, ale aj českými projektami.

Kto sa môže prihlásiť?
Firma/živnostník so zaujímavým inovatívnym projektom alebo technickým riešením, ktoré využíva alebo umožňuje implementáciu jednotlivých prvkov Priemyslu 4.0 a je v súlade s celkovou digitálnou transformáciou firmy. Podmienkou je pre obe kategórie uskutočnenie projektu v rokoch 2023 alebo 2024.

V ktorých kategóriách sa súťaží?
Súťažiť sa bude opäť v dvoch kategóriách: Implementácia vo vlastnej firme a Integrátor. V každej kategórii odborná porota vyberie vždy dvoch víťazov, jedného za Česko a jedného za Slovensko, z ktorých sa vyberie aj jeden celkový víťaz. Viac informácií nájdete na webe súťaže.

Ako sa prihlásiť?
Do súťaže sa môžete prihlásiť vyplnením registračného formulára, a to do 25. 8. 2024. Postačia stručné, ale konkrétne odpovede.

Prečo sa  prihlásiť?
Okrem ocenenia odbornou porotou, hodnotných cien a propagácie výsledkov Vašej práce podporíte aj pozitívny obraz Vašej firmy. Odovzdanie ocenenia najlepším projektom prebehne 3. októbra 2024 za účasti zástupcov vlády Slovenskej a Českej republiky a špičiek v odbore v Brne, kde budete mať priestor aj na prezentáciu Vašich ocenených riešení.

Dajte vedieť o svojich úspechoch na poli Priemyslu 4.0. Prihláste svoje projekty, technické riešenia, alebo akékoľvek ďalšie úspechy spojené s implementáciou a využívaním nových technológií. Zapojte sa do aktuálneho ročníka Ceny Priemyslu 4.0, ktorého hlavným partnerom je T-Mobile.

Pokiaľ Vás ceny zaujali a máte akékoľvek otázky, sme Vám plne k dispozícii:

kontakt pre Slovensko: Lucia Katriňáková, lucia@sapie.sk

kontakt pre Česko: Ondřej Ševčík, osevcik@spcr.cz

Tešíme sa na Váš záujem a spoluprácu.

Previous
Previous

Prihláste sa do Startup Awards Slovensko!

Next
Next

Eduard Paček o heslách a MFA