Sme súčasťou Woman4 Cyber Slovakia

Naša kolegyňa Lucka sa stala členkou platformy Women 4 Cyber Slovakia. W4C je platformou, ktorá združuje profesionálky a odborníčky v kybernetickej a informačnej bezpečnosti, ako aj ženy s rôznymi skúsenosťami, ktoré chcú nájsť nové kontakty, prepájať sa, podporovať sa, či vzdelávať sa v oblasti kybernetickej bezpečnosti, a byť v tejto téme aktívnejšími a pomáhať si pri dosahovaní spoločných cieľov. Platforma tiež vytvára nové projekty a nástroje, ktoré pomáhajú všetkým, ktorí sa rozhodli venovať kybernetickej bezpečnosti profesionálne. 

“W4C komunita je pre mňa veľkou inšpiráciou a príležitosťou rásť. Teším sa na nové kontakty, učenie sa od expertiek a spoločné vytváranie inkluzívnejšieho digitálneho sveta” komentuje Lucia.


V SAPIE sa téme kybernetickej bezpečnosti budeme venovať aj naďalej. Medzi naše posledné aktivity patrí vytvorenie Sprievodcu digitálnou bezpečnosťou s edukatívnymi videami na podporu zvyšovania informovanosti o potrebe venovať sa digitálnej bezpečnosti vo firmách. Ďalšie aktivity vám predstavíme na jeseň.

Previous
Previous

Čo môžu firmy očakávať od NIS2?

Next
Next

Prihláste sa do Startup Awards Slovensko!