GymBeam Tour s našimi členmi

Jedenásť členov SAPIE bolo súčasťou delegácie do Košíc, kde sa zúčastnili jedinečnej tour po priestoroch úspešnej e-commerce firmy GymBeam a stretli sa s CEO Daliborom Cicmanom. Konkrétne to boli títo členovia: Labyrinth Labs, Kiuub, Market Vision Slovakia, Across Private Investments, SmartBooks, Muziker, GoodRequest, Futbaltour, SCR Design, Riešenia, Ernst&Young.

Cieľom výjazdu bolo inšpirovať našich členov a dať im prístup k unikátnemu know-how spoločnosti GymBeam. Zároveň sme chceli vytvoritˇpríležitosť pre prehĺbenie ich vzťahov s komunitou podnikateľov a inovátorov na východe Slovenska. 

Naši členovia mali taktiež možnosť absolvovať pravidelné inšpiratívne podujatie GymBeam - Marketingový štvrtok (tzv. Marketingovica), ktorého súčasťou boli 4 prednášky z oblasti marketingu a e-commerce. Podujatie sa konalo v priestoroch Tabačky Kulturfabrik, ktorá je výnimočným kultúrnym centrom a otvorenou zónou pre umenie, kreativitu a spoluprácu v Košiciach.

Nášho hostiteľa - spoločnosť Gymbeam môžeme v súčasnosti právom považovať za najúspešnejší slovenský e-shop. Za vlaňajšok hovoria predbežne o obrate vo výške 170 miliónov eur a dvojcifernom miliónovom zisku. Firma pôsobí na 15 európskych trhoch a zamestnáva približne 600 ľudí. Firma rozbehla okrem hlavného brandu GymBeam aj viacero vlastných podznačiek zameraných na rôzne typy zákazníkov, napríklad XBeam pre hráčov počítačových hier, alebo BeastPink pre ženy. 

SAPIE členovia absolvovali biznisovú prezentáciu ohľadom krátkej histórie a aktuálnej stratégie firmy v podaní CEO Dalibora Cicmana a Martina Onderka, ktorý v GymBeame vedie výkonnostný marketing. Nasledovala prehliadka podnikovej predajne a detailná komentovaná tour po skladových priestoroch v podaní Alexandra Szalaia, ktorý šéfuje logistike. 

Výjazd do Košíc umožnil našim členským firmám nahliadnuť do fungovania spoločnosti GymBeam, či už v oblasti stratégie, marketingu, HR či logistiky, čo im nepochybne pomôže pri budovaní ich vlastných biznisov. Zároveň to bola pre nich unikátna príležitosť pre budovanie cenných biznis kontaktov a silnejšej väzby na inovačnú komunitu v Košiciach.

Ak sa chcete dozvedieť viac o nadchádzajúcich eventoch, tak nás sledujte na sociálnych sieťach alebo sa prihláste na odber noviniek na úvodnej stránke.

Previous
Previous

SAPIE at Steering Committee meeting of the project Digivitality

Next
Next

SAPIE ODPORÚČA